Špaldové krúpy (kernotto) bio PROBIO 500g
Špaldové krúpy- kernotto vzniká lúpaním a brúsením pšenice špaldovej.
P910096
6 mesiacov
14
Poľnohospodárstvo EÚ
nešpecifikované
popis
Pšenica špaldová je starý pôvodný druh pšenice, ktorá sa dnes radí medzi kráľovné ekologického poľnohospodárstva. Okúzli Vás jej netypická oriešková chuť. Špaldové kernotto vzniká lúpaním a brúsením pšenice špaldovej. Je vhodné do polievok, fašírok, na dusenie, so zeleninou a je vynikajúce aj ako príloha.
Zloženie: krúpy veľké z pšenice špaldovej bio
Základná príprava: krúpy prepláchneme, vložíme do hrnca so studenou vodou, osolíme, pridáme kvapku oleja a
varíme pod pokrievkou bez miešania. Po 20-30 minútach je zrno chrumkavé, po 50 minútach
mäkké. Po uvarení necháme 5 minút dôjsť.
Energia | 1560 kJ / 370 kcal |
tuky | 3,40 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,40 g |
sacharidy | 67,00 g |
- z toho cukry | 3,20 g |
vláknina | 8,70 g |
bielkoviny | 14,00 g |
soľ | 0,00 g |
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti najviac 70%.
Alergény: Obsahuje lepok.
otázka pre predajcu
Neváhajte sa na nás obrátiť a my Vám radi pomôžeme.
recenzia
Recepty
príbuzné produkty
BIOMILA Krúpy jačmenné bio 500g
Jačmenné krúpy (veľké) bio. Sú vhodné do polievok, nátierok, šalátov, na zapekanie, dusenie i ako príloha.
BIOMILA Pšenica špalda BIO 500g
Pšenica špaldová je nešľachtenou predchodkyňou klasickej pšenice. Obilnina na priamu spotrebu.
Špaldové krúpy kernotto bio PROBIO 3kg
Špaldové kernotto vzniká lúpaním a brúsením pšenice špaldovej.