výroba a distribúcia nielen biopotravín
menu
košík 0
Celkom: 0,00 
Nakúpte ešte za 70,00 € a získajte dopravu zadarmo
Pokračovať do košíka
Nákupný košík je prázdny.
Octy

Octy

Ocot je produkt fermentácie. Je to proces, pri ktorom sú cukry rozštiepené baktériami a kvasinkami. V prvom stupni sú cukry premenené na alkohol a následne sa alkohol ďalej fermentuje na ocot. Jablčný ocot sa vyrába z drvených jabĺk. Vínny ocot je vyrábaný zo zahusťovaného muštu z hrozna viniča odrody Trebbiano.

Jablčný ocot bio 500ml

Jablčný ocot bio Moštárna Hostětín 500ml

100% kvasný ocot jablčný bio

Na sklade
4,86 
-
+
Vínny ocot Balzamico bio NaturGreen 250ml

Vínny ocot Balzamico bio NaturGreen 250ml

na dochutenie šalátov, omáčok, dressingov vyrobený z červeného bio hroznového muštu. Podporuje trávenie a má prečisťujúce účinky, ...

Na sklade
3,78 
-
+