Hrach žltý polený bio PROBIO 500g
Obľúbený je pre svoju jednoduchú prípravu, príjemnú chuť a schopnosť nasýtiť
P910086
12 mesiacov
14
Poľnohospodárstvo EÚ (Česká republika)
nešpecifikované
popis
Hrach je najdôležitejšou strukovinou mierneho pásma. Obľúbený je pre svoju jednoduchú prípravu, príjemnú chuť a schopnosť nasýtiť.. Možno ho použiť na prípravu polievok, kaší a nátierok i do šalátov.
Základná príprava: Hrach namočíme na 60 minút do vody (najlepšie však na noc), vodu zlejeme a varíme
v inej vode v pomere 1:2 (hrach:voda) 25-35 minút do mäkka. Penu treba zbierať.
Solíme až po uvarení.
Energia | 1 436 kJ / 338 kcal |
tuky | 0,80 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,10 g |
sacharidy | 59,00 g |
- z toho cukry | 5,80 g |
bielkoviny | 24,00 g |
soľ | 0,01 g |
Alergény: Výrobok môže obsahovať stopy sezamu.
otázka pre predajcu
Neváhajte sa na nás obrátiť a my Vám radi pomôžeme.