Hrachová nátierka
Prísady:
100 g žltého poleného hrachu bio, 1 mrkva, 1 menší zeler, 3 strúčiky cesnaku, 4 PL olivového oleja, 12- bylinková morská soľ, majorán bio.
Postup prípravy:
Hrach namočíme na 80 minút do vody (najlepšie však na noc), vodu zlejeme a varíme v inej vode v pomere 1:2 (hrach:voda) 30-40 minút do mäkka. Penu treba zbierať. Solíme až po uvarení. Uvarený hrach pomixujeme, pridáme na jemno nastrúhanú zeleninu, prelisovaný cesnak, olej, majorán a dosolíme bylinkovou soľou. Dobre premiešame.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
![Majorán bio Sonnentor 10g Majorán bio Sonnentor 10g](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/koreniny_sol_bujony/jednozlozkove/s00668.3_majoran_bio_sonn_10g.jpg)
Majorán bio Sonnentor 10g
Majorán záhradný je úzko spätý s tradičnou slovenskou kuchyňou. Nielen do gúlašu!
![Morská soľ s bio 12 bylinkami Sonnentor 120 g Morská soľ s bio 12 bylinkami Sonnentor 120 g](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/koreniny_sol_bujony/sol/S00311.8_Morská_soľ_s_bio_12_bylinkami_Sonnentor_120_g.jpg)
Morská soľ s bio 12 bylinkami Sonnentor 120 g
Jemná pestrá zmes 12 bio byliniek doplnená o morskú soľ má všestranné využitie. Koreniaci prípravok bio
![Hrach žltý polený bio PROBIO 500g Hrach žltý polený bio PROBIO 500g](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/zrna_semena/strukoviny/P91086%20Hrach%20žltý%20polený%20bio%20PROBIO%20500g.jpg)
Hrach žltý polený bio PROBIO 500g
Obľúbený je pre svoju jednoduchú prípravu, príjemnú chuť a schopnosť nasýtiť