P910097
6 mesiacov
12
Poľnohospodárstvo EÚ (Česká republika)
nešpecifikované
popis
Bio Špaldové otruby sú vonkajšie obalové vrstvy zrna pšenice špaldovej, ktorá bola vypestovaná podľa zásad ekologickej poľnohospodárskej výroby. Špaldové otruby môžeme zamiešať do jogurtov, rozmiešať v nápoji, či kyslomliešnych výrobkoch. Prípadne sa môžu pridávať do múky pri pečení. Alebo posypte špaldovými otrubami strúhané jablká pri pečení štrúdle, otruby tak nasiaknu prebytočnú jablčnú šťavu. Ďalšia možnosť je pridať otruby do praženice, alebo do polievok napr. do jemne zahustenej kapustovej polievky..
Energia | 1200 kJ / 287 kcal |
tuky | 6,40 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,10 g |
sacharidy | 22,00 g |
- z toho cukry | 0,40 g |
vláknina | 38,00 g |
bielkoviny | 17,00 g |
soľ | < 0,01 g |
Alergény: Obsahuje lepok.
otázka pre predajcu
Neváhajte sa na nás obrátiť a my Vám radi pomôžeme.
recenzia
príbuzné produkty
BIOMILA Vločky špaldové bio 250g
Špaldové vločky sú vyrobené špeciálnym technologickým postupom z celých zŕn pšenice špaldovej.