
Vločky
Vločky sú vlastne zlisované zrná obilnín, prípadne rôznych iných zŕn (sója), či pseudoobilnín (amarant, pohánka). Najprv sa zrná očistia, prípadne olúpu (špalda, pohánka) a dajú sa na krátku dobu naparovať, kedy zrno zmäkne. Takto čiastočne tepelné upravené zrno prejde cez valce, kde je stlačené a vznikajú vločky.
odporúčame

BIOMILA Jačmenné vločky veľké bio 250g
Jačmenné vločky sú vyrábané špeciálnou technológiou zo zŕn jačmeňa nahého a sú vhodné na prípravu polievok, kaší, müsli, nátierok, nákypov.

BIOMILA Pohánkové vločky bio 250g
Pohánkové vločky sú vyrobené špeciálnym technologickým postupom z pohánky. Sú prirodzene bezlepkové.

BIOMILA Jačmenné vločky veľké bio 250g
Jačmenné vločky sú vyrábané špeciálnou technológiou zo zŕn jačmeňa nahého a sú vhodné na prípravu polievok, kaší, müsli, nátierok, ...

BIOMILA Ovsené vločky jemné bezlepkové bio 250g
Bezlepkové vločky boli vyrobené zo špeciálnych kultivarov ovsa, spracované na zariadeniach, ktoré neprišli do styku s gluténom poc ...

BIOMILA Pohánkové vločky bio 250g
Pohánkové vločky sú vyrobené špeciálnym technologickým postupom z pohánky. Sú prirodzene bezlepkové.

BIOMILA Ražné vločky veľké bio 250g
Ražné vločky sú vyrobené špeciálnym technologickým postupom zo zrna raže ozimnej.

BIOMILA Vločky ovsené bio 500g
Ovsené vločky sú vyrobené zo zrna ovsa nahého, v bio kvalite.

BIOMILA Vločky ovsené jemné bio 500g
Ovsené vločky jemné sú vyrobené zo zrna ovsa nahého, v bio kvalite.

BIOMILA Vločky špaldové bio 250g
Špaldové vločky sú vyrobené špeciálnym technologickým postupom z celých zŕn pšenice špaldovej.

Ovsené vločky bezlepkové bio PROBIO 500g
Bezlepkové vločky boli vyrobené zo špeciálnych kultivarov ovsa, spracované na zariadeniach, ktoré neprišli do styku s gluténom poc ...