Vločky
Vločky sú vlastne zlisované zrná obilnín, prípadne rôznych iných zŕn (sója), či pseudoobilnín (amarant, pohánka). Najprv sa zrná očistia, prípadne olúpu (špalda, pohánka) a dajú sa na krátku dobu naparovať, kedy zrno zmäkne. Takto čiastočne tepelné upravené zrno prejde cez valce, kde je stlačené a vznikajú vločky.
odporúčame
BIOMILA Jačmenné vločky veľké bio 250g
Jačmenné vločky sú vyrábané špeciálnou technológiou zo zŕn jačmeňa nahého a sú vhodné na prípravu polievok, kaší, müsli, nátierok, nákypov.
BIOMILA Pohánkové vločky bio 250g
Pohánkové vločky sú vyrobené špeciálnym technologickým postupom z pohánky. Sú prirodzene bezlepkové.
BIOMILA Jačmenné vločky veľké bio 250g
Jačmenné vločky sú vyrábané špeciálnou technológiou zo zŕn jačmeňa nahého a sú vhodné na prípravu polievok, kaší, müsli, nátierok, ...
BIOMILA Pohánkové vločky bio 250g
Pohánkové vločky sú vyrobené špeciálnym technologickým postupom z pohánky. Sú prirodzene bezlepkové.