Vločky a kaše v gastro balení
Vločky sú vlastne zlisované zrná obilnín, prípadne rôznych iných zŕn (sója), či pseudoobilnín (amarant, pohánka). Najprv sa zrná očistia, prípadne olúpu (špalda, pohánka) a dajú sa na krátku dobu naparovať, kedy zrno zmäkne. Takto čiastočne tepelné upravené zrno prejde cez valce, kde je stlačené a vznikajú vločky. Zmiešaním vločiek s rôznymi semienkami, orechami a sušenými plodmi vznikajú zmesi, tvoriace základ rôznych kaší.
BIOMILA Ovsené vločky jemné bezlepkové bio 2 kg
Bezlepkové vločky boli vyrobené zo špeciálnych kultivarov ovsa, spracované na zariadeniach, ktoré neprišli do styku s gluténom poc ...
BIOMILA Ovsené vločky jemné bio 2kg
Ovsené vločky jemné sú vyrobené zo zrna ovsa nahého.
BIOMILA Pohánkové vločky bio 2kg
Pohánkové vločky sú vyrobené špeciálnym technologickým postupom z pohánky.
BIOMILA Ražné vločky bio 2kg
Ražné vločky sú vyrobené špeciálnym technologickým postupom zo zrna raže potravinárskej.