výroba a distribúcia nielen biopotravín
menu
košík 0
Celkom: 0,00 
Nakúpte ešte za 70,00 € a získajte dopravu zadarmo
Pokračovať do košíka
Nákupný košík je prázdny.

Zeleninová polievka s krupicovými haluškami

Dĺžka čítania: 36 sec.

Prísady:

200g karfiolu alebo brokolice, 100g kalerábu, 100g mrkvy, 50g petržlenu, čerstvá petržlenová vňať. Krupicové halušky: 1 PL roztopeného masla, 100g BIOMILA celozrnnej špaldovej krupice, mlieko podľa potreby, soľ

Postup prípravy:

Očistenú zeleninu pokrájame na drobné kúsky a dáme variť do slanej vody. Keď je zelenina mäkká, pridáme k nej halušky a varíme, kým vyjdú na povrch. Potom polievku odstavíme a dochutíme petržlenovou vňaťou.
Krupicové halušky: Do misky dáme krupicu, soľ a roztopené maslo, zamiešame a postupne prilievame mlieko a spracúvame na redšie cesto. Cez sitko na halušky vylejeme cesto do polievky.