Špaldová polievka s hráškom
Prísady:
150g hrášku, 100g mrkvy, 50g petržlenu, 50g BIOMILA pšenice špaldovej, 1 menšia cibuľa, olej, soľ, petržlenová vňať.
Postup prípravy:
Špaldu namáčame na 12 hodín. V čistej vode ju uvaríme do mäkka. Na oleji opražíme cibuľu, pridáme nastrúhanú mrkvu a petržlen. Zalejeme vodou, osolíme a pridáme hrášok. Pred dovarením polievky pridáme uvarenú špaldu s vývarom a necháme zovrieť. Dochutíme petržlenovou vňaťou.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

BIOMILA Pšenica špalda BIO 500g
Pšenica špaldová je nešľachtenou predchodkyňou klasickej pšenice. Obilnina na priamu spotrebu.
Na sklade
1,51 €