Zapekaný ovos s hubami
Prísady:
300g uvareného ovsa bio, 1 cibuľa, 200g kelu, olivový olej bio, soľ, sušené huby, 3 strúčiky cesnaku, mletá rasca bio, majorán bio, bazalka bio, 250 ml kyslej smotany, 2 vajcia, maslo.
Postup prípravy:
Na oleji speníme nakrájanú cibuľu, pridáme namočené huby, nakrájaný kel, osolíme a dusíme do mäkka. Pridáme cesnak, korenie a soľ. Pripravenú zmes zmiešame s ovsom, dáme do vymastenej zapekacej misy, zalejeme smotanou, v ktorej sme rozšľahali vajcia a soľ. Navrch poukladáme plátky masla a zapekáme do hneda. Posypeme syrom.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Ovos nahý bio PROBIO 500g
Obilnina na priamu spotrebu. Ovos patrí medzi nutrične najvýznamnejšie obilniny.
Na sklade
2,34 €
Majorán bio Sonnentor 10g
Majorán záhradný je úzko spätý s tradičnou slovenskou kuchyňou. Nielen do gúlašu!
Na sklade
2,26 €
Rasca mletá bio Sonnentor 60g
Rasca mletá z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Na sklade
2,51 €
Bazalka bio Sonnentor 15 g
Láska prechádza cez žalúdok, a preto nesmie táto klasika talianskej kuchyne chýbať v žiadnej polici s korením. Bazalka má špecific ...
Na sklade
2,51 €
Kvasená kapusta bio PROBIO 750g
Sterilizovaná zelenina v slanom náleve - kyslá kapusta s mrkvou bio. Jemne chrumkavá a kyslá je nenahraditeľným doplnko ...
Na sklade
4,67 €