Zapekaný ovos s hubami
Prísady:
300g uvareného ovsa bio, 1 cibuľa, 200g kelu, olivový olej bio, soľ, sušené huby, 3 strúčiky cesnaku, mletá rasca bio, majorán bio, bazalka bio, 250 ml kyslej smotany, 2 vajcia, maslo.
Postup prípravy:
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Ovos nahý bio PROBIO 500g
Obilnina na priamu spotrebu. Ovos patrí medzi nutrične najvýznamnejšie obilniny.

BIOLINIE Olej olivový extra panenský 500ml
Olej získaný prvým lisovaním olív za studena. Vhodný na dochutenie šalátov, marinád, cestovín a ryže.

Rasca mletá bio Sonnentor 60g
Rasca mletá z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

Bazalka bio Sonnentor 15 g
Láska prechádza cez žalúdok, a preto nesmie táto klasika talianskej kuchyne chýbať v žiadnej polici s korením. Bazalka má špecific ...

Ovos nahý bio PROBIO 3 kg
Obilnina na priamu spotrebu. Ovos patrí k nutrične významným obilninám. Má značný obsah biologicky hodnotných bielkovím, vysoký po ...