Tekvicové lievance s múkou zo žltého hrachu
Prísady:
4 lyžice múky zo žltého hrachu BIOHARMONIE, 2 šálky pohánkovej múky BIOHARMONIE, olej na vyprážanie BIOLINIE,1 lyžica trstinového cukru BIOHARMONIE, 1 lyžica masla,2 šálky mlieka,1/4 lyžičky mletej škorice, 1/4 lyžičky mletého klinčeka,
1/4 lyžičky mletého zázvoru, 1/4 lyžičky mletého muškátového orieška, 1 lyžička prášku do pečiva Amylon, 1/2 lyžičky sody bikarbony, štipka soli.
Postup prípravy:
Z tekvice si pripravíme pyré. Tekvicu podusíme s trocho vody a rozmixujeme. Všetky suroviny zmiešame a cesto necháme 5 min. odpočívať. Lievance smažíme na panvici vytretej olejom.
Náš tip:
Podávame s javorovým sirupom, bioládou, alebo čerstvým ovocím
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
![Pohánková múka hladká bio PROBIO 500g Pohánková múka hladká bio PROBIO 500g](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/muky_a_krupice/necelozrnne/P910039_muka_pohankova_hladka_bio_pb_500g.jpg)
Pohánková múka hladká bio PROBIO 500g
Je vhodná ako prímes do bielej múky na zvýraznenie chuti. Mlynský výrobok. Pohánka je prirodzene bezlepková potravina.
![Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/koreniny_sol_bujony/jednozlozkove/S00734.5_skorica_cejlon_mleta_bio_sonn_40g.png)
Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g
Úžasná vôňa! Škorica prebudí spomienky na detstvo.. Jablčný kompót, mliečna ryža, parené buchty, či vianočná nálada tvoria spolu ...
![BIOLINIE Javorový sirup 250ml BIOLINIE Javorový sirup 250ml](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/sladidla/img1365_908002.jpg)
Javorový sirup bio BIOLINIE 250ml
Jemný Bio javorový sirup lahodnej chuti získavaný z kanadských javorov je vynikajúci na sladenie nápojov (kávy, čaju,...).