Špaldové pagáčiky
Prísady:
250g BIOMILA špaldovej celozrnnej múky hladke, 250g masla, 250g tvarohu, 3 lyžice kyslej smotany, 1 lyžica soli, troška rasce bio, alebo čierneho korenia, 1/2 prášku do pečiva, 1 žĺtok.
Postup prípravy:
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
![BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/muky_a_krupice/celozrnne/BM-spaldova%20celozrnna%20muka%20hladka.jpg)
BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg
Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie. Špaldová múka celozrnná špeciál stredná b ...
![Kypriaci prášok do pečiva Amylon 12g Kypriaci prášok do pečiva Amylon 12g](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/polotovary_prisady_na_varenie_a_pecenie/prisady_na_varenie_a_pecenie/107011%20Kypriaci%20prášok%20%20bio%20Amylon%2012g.jpg)
Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g
Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)
![Rasca mletá bio Sonnentor 60g Rasca mletá bio Sonnentor 60g](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/koreniny_sol_bujony/jednozlozkove/s00303.3_rasca_mleta_bio_sonn_60g.jpg)
Rasca mletá bio Sonnentor 60g
Rasca mletá z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.