Omeleta s prídavkom múky z červenej šošovice
Prísady:
3-4 polievkové lyžice múky z červenej šošovice BIOHARMONIE, 1/4 - 1/2 hrnčeka vody, 1/2 strednej cibule, 1 polievková lyžica olivového oleja BIOLINIE, soľ, čierne korenie, podľa chuti sekaná petržlenová vňať, hrášok, šampiňóny,...
Postup prípravy:
V miske dobre rozmiešame múku z červenej šošovice s vodou, ochutíme soľou a korením. Cibuľu nakrájame nadrobno a ľahko opražíme na panvici. Môžeme pridať i šampiňóny. Na opraženú cibuľu vlejeme zmes šošovicovej múky a vody. Omeletu opražíme z obidvoch strán a na tanieri dozdobíme sekanou petržlenovou vňaťou alebo hráškom.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

BIOLINIE Olej olivový extra panenský 500ml
Olej získaný prvým lisovaním olív za studena. Vhodný na dochutenie šalátov, marinád, cestovín a ryže.