Muffiny z hrachovej múky s banánom
Prísady:
200 g múky zo žltého hrachu BIOHARMONIE, 1lyžička kypriaceho prášku Amylon, 1/2 lyžičky škorice , štipka muškátového orieška,140g trstinováho cukru BIOHARMONIE, 1 vajce,1 banán rozpučený, 30 ml oleja, 100 ml ryžového kokosového nápoja
Postup prípravy:
Všetky suroviny dôkladne premiešame a plníme do 2/3 do formičiek na muffiny. Pečieme pri 180°C cca 25 minút.. Cesto po upečení stratí typickú hrachovú chuť.
Náš tip:
Hrachovú múku môžeme použiť v kombinácií s pohánkovou múkou.
Dochutiť môžme kokosom, orechmi, sušeným a čerstvým ovocím.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g
Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)
Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g
Úžasná vôňa! Škorica prebudí spomienky na detstvo.. Jablčný kompót, mliečna ryža, parené buchty, či vianočná nálada tvoria spolu ...
Múka zo žltého hrachu bio PROBIO 450g
Strukovinová múka. Múka je jemnej konzistencie, vhodná na zahusťovanie pokrmov, obaľovanie, do polievok, kaší a nátierok, na prípr ...