Drožďová polievka so závarkou
Prísady:
40g čerstvého droždia, 20g BIOMILA špaldovej múky hladkej, 1 ČL mletej červenej papriky bio, cibuľa, 2 mrkvy, 1,5 l vody, olivový olej bio, morská soľ, mleté čierne korenie, 100 g BIOMILA slovenskej ryže, petržlenová vňať.
Postup prípravy:
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

BIOMILA Špaldová múka hladká BIO 1kg
Ak neobľubujete celozrnnú múku, no chcete do svojho jedálnička zaradiť niečo nové, tak špaldová múka hladká je ten správny tip.

Paprika sladká mletá bio Sonnentor 50g
Paprika sladká mletá z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Inkovia ju používali ako platidlo. Pre ozajstných pôžitkárov ...

Špaldová slovenská ryža Bio 5 kg
BIO bezvaječné špaldové cestoviny sušené. Ponúkame vo výhodnejšom balení.