Zapečené cestoviny v syrovo-bešamelovej omáčke

Dĺžka čítania: 49 sec.
Zapečené cestoviny v syrovo-bešamelovej omáčke

Prísady:

1 balenie BIOMILA špaldových celozrnných cestovín, 2 kusy morčacích prsíčok, 100g syra s modrou plesňou, 150 g tvrdého syra, olej bio, maslo, čerstvý kôpor, 3 lyžice BIOMILA špaldovej hladkej múky, morská soľ, mlieko cca 500 ml, feferónky, kečup bio, čierne olivy.

Postup prípravy:

Morčacie mäso pokrájame na malé kúsky, osmažíme na panvici, okoreníme a pridáme kôpor. Cestoviny uvaríme podľa návodu. Pripravíme si bešamelovú  omáčku. Z masla a múky pripravíme zápražku, zalejeme mliekom do ktorého za stáleho miešania pridávame plesňový syr a tvrdý syr až do želaného zhustnutia. Mäsovú zmes zmiešame s uvarenými cestovinami, bešamelom, olivami, feferónkami a trochou kečupu. Vložíme do zapekacej misy a posypeme so zvyšným nastrúhaným syrom s kúskami masla na povrchu a dáme zapiecť.

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Morská soľ jemná 1kg

Morská soľ jemná 1kg

Prírodná morská soľ jemná ručne zbieraná

Na sklade
1,93 
-
+
BIOMILA Špaldové celozrnné penne BIO 400g

BIOMILA Špaldové celozrnné penne BIO 400g

BIO bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené. Tento bio produkt má udelenú značku kvality SK Vedeli ste, že tieto špi ...

Na sklade
1,70 
-
+
BIOMILA Špaldové celozrnné špirály BIO 400g

BIOMILA Špaldové celozrnné špirály BIO 400g

BIO bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené. Tento bio produkt má udelenú značku kvality SK Vedeli ste, že tieto špi ...

Na sklade
1,70 
-
+