Zapečené cestoviny v syrovo-bešamelovej omáčke
Prísady:
1 balenie BIOMILA špaldových celozrnných cestovín, 2 kusy morčacích prsíčok, 100g syra s modrou plesňou, 150 g tvrdého syra, olej bio, maslo, čerstvý kôpor, 3 lyžice BIOMILA špaldovej hladkej múky, morská soľ, mlieko cca 500 ml, feferónky, kečup bio, čierne olivy.
Postup prípravy:
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

BIOMILA Špaldová múka hladká BIO 1kg
Ak neobľubujete celozrnnú múku, no chcete do svojho jedálnička zaradiť niečo nové, tak špaldová múka hladká je ten správny tip.

BIOMILA Špaldové celozrnné penne BIO 400g
BIO bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené. Tento výrobok získal ocenenie spotrebiteľov - BIOPOTRAVINA ROKA 2013!

BIOMILA Špaldové celozrnné špirály BIO 400g
BIO bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené. Tento výrobok zvíťazil v spotrebiteľskej súťaži o najobľúbenejšiu "BIOPOTRAVIN ...