výroba a distribúcia nielen biopotravín
menu
košík 0
Celkom: 0,00 
Nakúpte ešte za 70,00 € a získajte dopravu zadarmo
Pokračovať do košíka
Nákupný košík je prázdny.

Tekvicový bulgur s parmezánovým čipsom

Dĺžka čítania: 50 sec.
Tekvicový bulgur s parmezánovým čipsom

Prísady: 

BIOMILA Pšeničný bulgur, kurkuma, tekvica hokaido, zeleninový bujón, mletá rasca, čierne korenie, cibuľa, olivový olej, himalájska soľ, parmezán, čerstvá petržlenová vňať

Postup prípravy:

BIOMILA Pšeničný bulgur pripravíme podľa návodu. Na olivovom oleji opražíme cibuľku, pridáme na kocky nakrájanú tekvicu hokaido a kurkumu. Podlejeme trochou zeleninového vývaru, dochutíme mletou rascou, čienym korením a soľou a dusíme asi 10 min. Pred koncom pridáme vopred pripravený bulgur varíme asi 1 min a odstavíme. Na záver pridáme čerstvú nakrájanú petržlenovú vňať. Parmezánový chips - na zozohriatu panvicu rovnomerne rozsypeme nastruhaný parmezán necháme roztaviť a potom necháme vychladnúť. Vychladnutý sa dá rozlámať. Bulgur môže byť ako hlavný chod alebo sa perfektne hodí ako príloha k pečenému alebo konfitovanému kačaciemu stehnu.

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Rasca mletá bio Sonnentor 60g

Rasca mletá bio Sonnentor 60g

Rasca mletá z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

Na sklade
2,34 
Detail
Kurkuma bio Sonnentor 40 g

Kurkuma bio Sonnentor 40 g

Kurkuma- energizujúca žltá a k tomu vraj prináša šťastie. Doprajte si fascinujúci zážitok marockého večera!

Na sklade
2,34 
Detail
Korenie čierne mleté bio Sonnentor 50g

Korenie čierne mleté bio Sonnentor 50g

Korenie je viac než kýchací prášok. Používa sa na ochutenie polievok, omáčok, na mäso,...

Na sklade
2,82 
Detail