Špaldové hrudky s ovsenými vločkami
Prísady:
80g BIOMILA špaldových otrúb, 100g BIOMILA špaldovej múky hladkej, 120g bio ovsených vločiek, 50g bio trstinového cukru, 120g masla, 0,5 dl bio slnečnicového oleja, 2 vajcia, 1 nastrúhané jablko, 1 dl mlieka, kypriaci prášok z vínneho kameňa, bio škorica alebo bio kokos podľa chuti
Postup prípravy:
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

BIOMILA Špaldová múka hladká BIO 1kg
Ak neobľubujete celozrnnú múku, no chcete do svojho jedálnička zaradiť niečo nové, tak špaldová múka hladká je ten správny tip.

Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g
Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)

Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g
Úžasná vôňa! Škorica prebudí spomienky na detstvo.. Jablčný kompót, mliečna ryža, parené buchty, či vianočná nálada tvoria spolu ...