Špaldové hrudky s ovsenými vločkami

Dĺžka čítania: 36 sec.
Špaldové hrudky s ovsenými vločkami

Prísady:

80g BIOMILA špaldových otrúb, 100g BIOMILA špaldovej múky hladkej, 120g bio ovsených vločiek, 50g bio trstinového cukru, 120g masla, 0,5 dl bio slnečnicového oleja, 2 vajcia, 1 nastrúhané jablko, 1 dl mlieka, kypriaci prášok z vínneho kameňa, bio škorica alebo bio kokos podľa chuti

Postup prípravy:

Vajíčka s cukrom vyšľaháme, pridáme olej, zmäknuté maslo, znovu vyšľaháme a pridáme všetky ostatné suroviny a zmiešame na hustejšiu zmes. Plech vystelieme papierom na pečenie. Zmes naberáme lyžicou a kladieme malé kôpky na plech. Môžeme ozdobiť hrozienkami alebo orechami. Pečieme pri strednej teplote 15-20 minút do chrumkava.
 

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Kypriaci prášok do pečiva Amylon 12g

Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g

Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)

Na sklade
0,41 
0,46 
-
+
Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g

Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g

Úžasná vôňa! Škorica prebudí spomienky na detstvo.. Jablčný kompót, mliečna ryža, parené buchty, či vianočná nálada tvoria spolu ...

Na sklade
2,18 
2,42 
-
+