Špaldová krupicová kaša
Prísady:
BIOMILA Špaldová celozrnná krupica, 8 dcl mlieka (cca pre 4 osoby), na vrch: maslo, jablká, škorica, agávový sirup bio, kakaový nápoj bio
Postup prípravy:
Mlieko privedieme k varu a postupne za stáleho miešania prisypávame špaldovú celozrnnú krupicu do želanej hustoty. Na vrch uložíme plátok masla, dosladíme agávovým sirupom, obložíme čerstvými jablkami a posypeme kakaovým nápojom a škoricou.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
![BIOMILA Špaldová celozrnná krupica BIO 500g BIOMILA Špaldová celozrnná krupica BIO 500g](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/muky_a_krupice/celozrnne/B0311201_bm_krupica_spaldova_bio_500g_web.jpg)
BIOMILA Špaldová celozrnná krupica BIO 500g
Špaldová krupica sa výborne hodí na prípravu tradičnej krupicovej kaše. Jej jemne oriešková chuť poteší nejeden maškrtný jazýče ...
![Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/koreniny_sol_bujony/jednozlozkove/S00734.5_skorica_cejlon_mleta_bio_sonn_40g.png)
Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g
Úžasná vôňa! Škorica prebudí spomienky na detstvo.. Jablčný kompót, mliečna ryža, parené buchty, či vianočná nálada tvoria spolu ...