Špaldová tarhoňa s naparenými jablkami so škoricou (2 porcie)

Dĺžka čítania: 30 sec.
špaldová tarhoňa s jablkami a škoricou

Prísady:

200g BIOMILA špaldovej celozrnnej tarhone, 3 veľké jablká, med bio (prípadne bio ovocný, bio agávový, alebo bio javorový sirup), škorica bio, klinčeky.

Postup prípravy:

Dobre umyté jablká nakrájame na ľubovoľné kúsky. Kúsky jabĺk, aj so šupkou, dáme do hrnca napariť. Keď sú jablká polomäkké, pridáme škoricu a klinčeky, odstavíme a necháme prikryté. Špaldovú tarhoňu uvaríme v mierne vriacej vode asi 7 minút. Cestoviny zmiešame spolu s uparenou zmesou a osladíme medom alebo iným sladidlom. Podávame teplé alebo aj vychladené.

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g

Škorica Cejlón mletá bio Sonnentor 40g

Úžasná vôňa! Škorica prebudí spomienky na detstvo.. Jablčný kompót, mliečna ryža, parené buchty, či vianočná nálada tvoria spolu ...

Na sklade
2,51 
-
+
BIOMILA Špaldové celozrnné cestoviny tarhoňa BIO 400g

BIOMILA Špaldové celozrnné cestoviny tarhoňa BIO 400g

BIO bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené. Tento bio produkt má udelenú značku kvality SK

Na sklade
1,60 
-
+