Ryžové lievančeky

Dĺžka čítania: 27 sec.

Prísady:

250g sladkej ryže bio, 150g pohánkovej celozrnnej múky bio, 50g pohánkovej krupice bio, 1 vajce, badián bio, morská soľ, olivový olej bio, slivkový lekvár, škoricový cukor bio, kyslá smotana.

Postup prípravy:

Ryžu uvaríme v osolenej vode domäkka a rozmixujeme. Vmiešame múku, krupicu, štipku badiánu, vajce a vypracujeme cesto, ktoré necháme 6 hodín na teplom mieste. Na rozohriatom oleji smažíme lievančeky, ktoré zdobíme slivkovým lekvárom, kyslou smotanou a poprášime škoricovým cukrom.

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Pohánková krupica bio PROBIO 400g

Pohánková krupica bio PROBIO 400g

Pohánka je ľahko stráviteľná a prirodzene bezlepková potravina. Mlynský výrobok.

Na sklade
3,76 
-
+
Pohánková múka hladká bio PROBIO 500g

Pohánková múka hladká bio PROBIO 500g

Je vhodná ako prímes do bielej múky na zvýraznenie chuti. Mlynský výrobok. Pohánka je prirodzene bezlepková potravina.

Na sklade
4,38 
-
+
BIO Badián Sonnentor 25g

Badián bio Sonnentor 25 g

Hviezdicový aníz. Má tvar hviezdice a vôňou pripomína aníz.

Na sklade
3,10 
-
+
Škoricový cukor bio 20g

Škoricový cukor bio AMYLON 20g

Bio cukor s prísadami. Škoricový cukor sa používa ako prísada na varenie a pečenie sladkých pochúťok.

Na sklade
0,53 
-
+
Morská soľ jemná 1kg

Morská soľ jemná 1kg

Prírodná morská soľ jemná ručne zbieraná

Na sklade
1,93 
-
+