Rizoto zo špaldovej tarhone II.
Prísady:
400g BIOMILA špaldovej celozrnnej tarhone, zelenina (mrkva, petržlen, zeler, karfiol, hrášok, kukurica), olivový olej bio, 1 zeleninový bujón bio, morská soľ, mleté čierne korenie.
Postup prípravy:
Cibuľku opražíme na oleji do sklovita, pridáme tarhoňu, spolu osmažíme, kým tarhoňa získa zlato-hnedú farbu, zalejeme vriacou vodou tak, aby presahovala asi o 1 cm, pridáme koreniny (soľ, mleté čierne korenie, zeleninový bujón) a varíme pod pokrievkou. Keď je tarhoňa napoly uvarená (cca za 3 min.), pridáme zeleninu nakrájanú na malé kúsky: mrkvu, petržlen, zeler, karfiol, hrášok, kukuricu. Spolu varíme ešte asi 5-10 minút. Podľa potreby prilievame horúcu vodu (aby cestovina aj zelenina zmäkli). Podáva sa s nastrúhaným syrom, petržlenovou vňaťkou, resp. podľa chuti.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
![Zeleninový bujón - kocky bio PROBIO 66g Zeleninový bujón - kocky bio PROBIO 66g](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/koreniny_sol_bujony/bujony/P910074_zeleninovy_bujon_kocky_bio_probio_66g.jpg)
Zeleninový bujón - kocky bio PROBIO 66g
Zeleninový bujón bez glutamanu sodného, bez palmového tuku. 6 x 0,5 l. Dehydratovaný výrobok
![BIOMILA Špaldové celozrnné cestoviny tarhoňa BIO 400g BIOMILA Špaldové celozrnné cestoviny tarhoňa BIO 400g](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/cestoviny/celozrnne/BM%20špaldová%20celozrnná%20tarhoňa.jpg)
BIOMILA Špaldové celozrnné cestoviny tarhoňa BIO 400g
BIO bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené. Tento bio produkt má udelenú značku kvality SK