Pikantné kokosové plátky
Prísady:
200g BIOHARMONIE kokosové plátky restované, 2 citróny bio, Sonnentor Chilli mleté bio (alebo mleté čili papričky), morská soľ jemná.
Postup prípravy:
Kokosové plátky vysypeme na misku alebo tanier, polejeme čerstvou šťavou z jedného - dvoch citrónov, jemne posolíme a dochutíme mletými čili papričkami. Zľahka všetko premiešame a necháme chvíľu postáť. Podávame ako pikantnú chuťovku, alebo predjedlo. Pre intenzívnejšiu chuť sú vhodnejšie kokosové plátky jemne restované / nasucho opražené na panvici/.
Autorka receptu: Maja Kadlečíková, Bratislava. Ďakujeme :)
Náš tip:
"Pikantný kokos naslano, zjemnený citrónom je rýchlo na stole pripravený prekvapiť delikátnou chuťou. Čili dávkujte opatrne." M. Kadlečíková. Autorka je novinárka, píše i poéziu a tento exotický recept si priniesla z Mexika.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Chilli mleté bio Sonnentor 40 g
Chilli mleté sa používa na prípravu pikantných pokrmov.