Pikantné kokosové plátky

Dĺžka čítania: 42 sec.
Pikantné kokosové plátky

Prísady:

200g BIOHARMONIE kokosové plátky restované, 2 citróny bio, Sonnentor Chilli mleté bio (alebo mleté čili papričky), morská soľ jemná.

Postup prípravy:

Kokosové plátky vysypeme na misku alebo tanier, polejeme čerstvou šťavou z jedného - dvoch citrónov, jemne posolíme a dochutíme mletými čili papričkami. Zľahka všetko premiešame a necháme chvíľu postáť. Podávame ako pikantnú chuťovku, alebo predjedlo. Pre intenzívnejšiu chuť sú vhodnejšie kokosové plátky jemne restované / nasucho opražené na panvici/.

Autorka receptu: Maja Kadlečíková, Bratislava. Ďakujeme :)

Náš tip:

"Pikantný kokos naslano, zjemnený citrónom je rýchlo na stole pripravený prekvapiť delikátnou chuťou. Čili dávkujte opatrne." M. Kadlečíková. Autorka je novinárka, píše i poéziu a tento exotický recept si priniesla z Mexika.

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Chilli mleté bio Sonnentor 40g

Chilli mleté bio Sonnentor 40 g

Chilli mleté sa používa na prípravu pikantných pokrmov.

Na sklade
3,02 
-
+