Narodeninová torta Špaldomilka
Prísady:
1. korpus: 4vajcia, 4 pol. lyžice trstinového cukru bio, 4 pol. lyž. BIOMILA celozrnnej špaldovej múky hladkej, 1/2 prášku do pečiva z vínneho kameňa, 1 dcl vody.
2. korpus: 4 vajcia, 4 pol. lyžice trstinového cukru bio, 4 pol. lyž. BIOMILA celozrnnej špaldovej múky hladkej,1/2 prášku do pečiva z vínneho kameňa, 1 dcl vody, 1 pol. lyž. kakaa
Plnka: 250g tvarohu, 125g trstinového cukru BIO, 250g masla. Všetko spolu vymiešame na hladkú plnku. Najlepšie čerstvé ovocie príp. broskyňový alebo jahodový kompót.
Postup prípravy:
![Biomilka](/data/storage/images/Doplnujuce%20fotky/Ku%20%C5%A0paldoMilke.jpg)
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
![BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/muky_a_krupice/celozrnne/BM-spaldova%20celozrnna%20muka%20hladka.jpg)
BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg
Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie. Špaldová múka celozrnná špeciál stredná b ...
![Kypriaci prášok do pečiva Amylon 12g Kypriaci prášok do pečiva Amylon 12g](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/polotovary_prisady_na_varenie_a_pecenie/prisady_na_varenie_a_pecenie/107011%20Kypriaci%20prášok%20%20bio%20Amylon%2012g.jpg)
Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g
Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)