Lahodná quinoa s morčacími prsiami

Dĺžka čítania: 39 sec.
Lahodná quinoa s morčacími prsiami

Kombinácia farebných semienok quinoy so šampiňónmi a čerstvými rajčinami vykúzli lahodnú večeru pre vašich priateľov. Quinoa je po správnej príprave chuťovo neutrálna a je len na vás ako si ju dochutíte. Môžete sa inšpirovať týmto receptom.

Prísady: biomila quinoa trojfarebná 250g, morčacie prsia, šampiňóny, kúsok póru, rajčiny, cesnak, soľ, olivový olej, korenie na jedlá z jedného hrnca, čerstvé bylinky: napr. mäta 
Postup prípravy:  Mäso osolíme, potrieme olivovým olejom, ľubovoľným korením a necháme odstáť. Quinou premyjeme a namočíme aspoň na 15 min, potom ju varíme v mierne osolenej vode domäkka. Na panvicu dozlatista opražíme pór, pridáme šampiňóny, osolíme, okoreníme, po odstavení pridáme nakrájané rajčiny a nasekaný cesnak. Zmes zmiešame s uvarenou quinoou. Morčacie prsia udusíme domäkka a podávame. Ozdobíme čerstvými bylinkami. 
Náš tip:
Môžeme podávať aj s ajvarom. 

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Korenie na jedlá z jedného hrnca bio Sonnentor 50g

Korenie na jedlá z jedného hrnca bio Sonnentor 50g

Jedlá z jedného hrnca sú neuveriteľne rozmanité. S tým správnym korením dodáte šmrnc dusenému mäsu aj zelenine. Chuť kurkumová, ce ...

Na sklade
3,79 
-
+