Kuracie prsia s hubovou omáčkou

Dĺžka čítania: 35 sec.

Prísady:

Potrebujeme len- 4 ks kuracích pŕs, 250 g čerstvých húb, jedno balenie kulinárskej špeciality z mandlí bio, olej, morská soľ, trocha bieleho vína bio, pestrofarebná ryža bio, čierne mleté korenie.

Postup prípravy:

Očistené a umyté huby nakrájame na tenké plátky. Na panvici s olejom jemne opečieme kuracie prsia. Potom ich vyberieme a do výpeku vložíme nakrájané huby. Keď sú huby osmažené, vložíme naspäť mäso a podlejeme bielym vínom a necháme odpariť. Podľa potreby podlejeme vodou, osolíme, okoreníme a dusíme. Nakoniec zahustíme mandľovou smotanou, chvíľku povaríme. Podávame s ryžou.

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Ryža pestrofarebná bio probio 500g

Ryža pestrofarebná bio probio 500g

Je vynikajúcou zmesou troch druhov dlhozrnnej ryže - natural, červenej a divej - indiánskej ryže.

Na sklade
3,89 
-
+
Morská soľ jemná 1kg

Morská soľ jemná 1kg

Prírodná morská soľ jemná ručne zbieraná

Na sklade
1,93 
-
+
Kulinárska špecialita z mandlí bio EcoMil 200ml

Kulinárska špecialita z mandlí bio EcoMil 200ml

Výborná náhrada smotany, navyše s oveľa nižším energetickým obsahom! Neobsahuje laktózu, lepok, cholesterol a sóju

Na sklade
1,54 
-
+