Kuracie prsia s hubovou omáčkou
Prísady:
Potrebujeme len- 4 ks kuracích pŕs, 250 g čerstvých húb, jedno balenie kulinárskej špeciality z mandlí bio, olej, morská soľ, trocha bieleho vína bio, pestrofarebná ryža bio, čierne mleté korenie.
Postup prípravy:
Očistené a umyté huby nakrájame na tenké plátky. Na panvici s olejom jemne opečieme kuracie prsia. Potom ich vyberieme a do výpeku vložíme nakrájané huby. Keď sú huby osmažené, vložíme naspäť mäso a podlejeme bielym vínom a necháme odpariť. Podľa potreby podlejeme vodou, osolíme, okoreníme a dusíme. Nakoniec zahustíme mandľovou smotanou, chvíľku povaríme. Podávame s ryžou.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Ryža pestrofarebná bio probio 500g
Je vynikajúcou zmesou troch druhov dlhozrnnej ryže - natural, červenej a divej - indiánskej ryže.
Na sklade
3,89 €
Kulinárska špecialita z mandlí bio EcoMil 200ml
Výborná náhrada smotany, navyše s oveľa nižším energetickým obsahom! Neobsahuje laktózu, lepok, cholesterol a sóju
Na sklade
1,54 €