Kuracie medailóniky s bio natural ryžou
Prísady:
Kuracie rezne, paradajkové pyré, morská soľ, čierne korenie, provensálske korenie bio, cesnak, pór, šampiňóny, kapia, rastlinný olej, ryža dlhozrnná natural bio, šťava z jedného citróna.
Postup prípravy:
Kuracie rezne si naporciujeme medailóniky, ktoré nasolíme. Zo zohriateho paradajkového pyré, s trochou oleja, morskej soli, čierneho korenia, cesnaku a provensálskeho korenia si pripravíme pác. Mäso by sa malo marinovať najlepšie deň vopred.
Na kvapke oleja orestujeme šampiňóny a červenú papriku, pridáme nakrájaný pór, soľ a citrónovou šťavou. Odložíme bokom.
Na oleji najprv sprudka orestujeme mäso a následne mierne dopekáme. Mäso vyberieme, do výpeku vložíme zvyšky marinády, pridáme trocha vody a redukujeme. Môžeme naspäť vložiť mäso. Podávame s ryžou natural pripravenou podľa návodu (pomer ryža:voda - 1:2,5; cca 40min.).
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
![Provensalské korenie bio Sonnentor 20g Provensalské korenie bio Sonnentor 20g](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/koreniny_sol_bujony/viaczlozkove/s00674.4_provensalske_korenie_bio_sonn_20g.jpg)
Provensalské korenie bio Sonnentor 20g
Klasické provensalské korenie je všestranne využiteľné. Výborne chutí k jahňaciemu, rybám, zelenine, slaným koláčom a mnohým iným ...