Jačmenný pilaf

Dĺžka čítania: 33 sec.

Prísady:

300g namočeného jačmeňa bio, 400g šampiňónov, 2 cibule, 8 lyžíc olivového oleja bio, cca 1000 ml vývaru bio, morská soľ, korenie.

Postup prípravy:

Na panvici s 1/2 oleja podusíme pokrájané šampiňóny do zmäknutia a zľahka osolíme. Na zvyšnom oleji podusíme pokrájanú cibuľu do sklovita. Pridáme napučaný jačmeň a dusíme. Primiešame šampiňóny a všetko zalejeme polovicou vývaru, osolíme, okoreníme, prikryjeme a pečieme asi 30 min. v stredne vyhriatej rúre. Pridáme zostávajúci vývar a dusíme, pokiaľ sa tekutina nevsiakne.

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Morská soľ jemná 1kg

Morská soľ jemná 1kg

Prírodná morská soľ jemná ručne zbieraná

Na sklade
1,74 
1,93 
-
+
Hovädzí bujón - kocky bio PROBIO 66g

Hovädzí bujón - kocky bio PROBIO 66g

Hovädzí bujón bez glutamanu sodného, bez palmového tuku. 6 x 0,5 l. Dehydratovaný výrobok.

Na sklade
2,12 
2,35 
-
+