Jačmenný pilaf
Prísady:
300g namočeného jačmeňa bio, 400g šampiňónov, 2 cibule, 8 lyžíc olivového oleja bio, cca 1000 ml vývaru bio, morská soľ, korenie.
Postup prípravy:
Na panvici s 1/2 oleja podusíme pokrájané šampiňóny do zmäknutia a zľahka osolíme. Na zvyšnom oleji podusíme pokrájanú cibuľu do sklovita. Pridáme napučaný jačmeň a dusíme. Primiešame šampiňóny a všetko zalejeme polovicou vývaru, osolíme, okoreníme, prikryjeme a pečieme asi 30 min. v stredne vyhriatej rúre. Pridáme zostávajúci vývar a dusíme, pokiaľ sa tekutina nevsiakne.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Hovädzí bujón - kocky bio PROBIO 66g
Hovädzí bujón bez glutamanu sodného, bez palmového tuku. 6 x 0,5 l. Dehydratovaný výrobok.
Na sklade
2,35 €