výroba a distribúcia nielen biopotravín
menu
košík 0
Celkom: 0,00 
Nakúpte ešte za 70,00 € a získajte dopravu zadarmo
Pokračovať do košíka
Nákupný košík je prázdny.

Cibuľové špaldáčiky

Dĺžka čítania: 45 sec.

Prísady:

400g BIOMILA špaldovej hladkej múky, 150 ml oleja, 250ml vlažnej vody, 250g droždia, 1 lyžička soli, štipka bio trstinového cukru, 1 vajce, 3-4 cibule, morská soľ, rasca

Postup prípravy:

Z rozmrveného droždia, troška vody, cukru, a múky pripravíme kvások, pridáme ho k preosiatej múke, premiešame. Postupne prilejeme olej, vodu, osolíme a vypracujeme vláčne cesto. V teple ho necháme nakysnúť.
Cesto dáme na pomúčenú dosku, rozvaľkáme (asi na 1 cm) a väčším pohárom povykrajujeme kolieska. Uložíme ich na vymastený plech a potrieme rozšľahaným vajíčkom.
Očistenú cibuľu nadrobno pokrájame a rozdelíme na kolieska z cesta. Popritláčame, posypeme hrubou soľou a rascou. Necháme asi 15 minút kysnúť a potom dáme do vyhriatej rúry piecť ( na 20-25 minút).
 

Náš tip:

 
 

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

BIOMILA Špaldová múka hladká BIO 1kg

BIOMILA Špaldová múka hladká BIO 1kg

Ak neobľubujete celozrnnú múku, no chcete do svojho jedálnička zaradiť niečo nové, tak špaldová múka hladká je ten správny tip.

Na sklade
2,44 
-
+
Morská soľ s bio 12 bylinkami Sonnentor 120 g

Morská soľ s bio 12 bylinkami Sonnentor 120 g

Jemná pestrá zmes 12 bio byliniek doplnená o morskú soľ má všestranné využitie. Koreniaci prípravok bio

Na sklade
2,42 
-
+