Bulgurové placky

Dĺžka čítania: 26 sec.
Placky

Prísady:

Pšeničný bulgur bio, BIOMILA špaldová celozrnná múka hladká, olej na pečenie a vyprážanie bio, 1 vajce

Postup prípravy:

Bulgur pripravte podľa základného receptu s 550ml vody, nechajte mierne vychladnúť, pridajte vajíčko a zamiešajte. Podľa potreby zahustite špaldovou múkou, prípadne strúhankou či maizenou. Potom v ruke tvarujte placky (12-15ks), ktoré z oboch strán jemne obaľte v špaldovej múke. Placky opražte na rozohriatom oleji dozlatista po oboch stranách.

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg

BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká BIO 1kg

Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie. Špaldová múka celozrnná špeciál stredná b ...

Na sklade
2,03 
-
+
BIOMILA Pšeničný bulgur bio 3kg

BIOMILA Pšeničný bulgur bio 3kg

Obilniny na priamu spotrebu. Bulgur, tajmoný názov pochádza z arabštiny a znamená "varený". Obilnina na priamu spotrebu.

Na sklade
10,93 
-
+