Banánové muffinky s hrozienkami
Prísady:
1/2 hrnčeka hrozienok bio, 1 hrnček rozpučených banánov, 6 lyžíc oleja bio, 1/2 hrnčeka cukru bio, 1 vanilkový cukor, 1 rozšľahané vajce, 300g BIOMILA hladkej múky, 2 lyžičky prášku do pečiva, 1 lyžica kakaa, soľ.
Postup prípravy:
Náš tip:
Namiesto čerstvých banánov môžete použiť sušené banánové plátky (trochu nalámané), ktoré máme aktuálne v akcii s výhodnou cenou!
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

BIOMILA Špaldová múka hladká BIO 1kg
Ak neobľubujete celozrnnú múku, no chcete do svojho jedálnička zaradiť niečo nové, tak špaldová múka hladká je ten správny tip.

Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g
Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)

Vanilkový cukor bio AMYLON 8g
Bio cukor s prísadami. Vanilkový cukor sa používa ako prísada na varenie a pečenie sladkých pochúťok.