Bábovka bez múky
Prísady:
5 vajec, 150g trstinového cukru bio, 1/4 litra oleja bio, 200g kukuričného škrobu bio, 2 pudingové prášky Amylon bio, 1/2 kypriaceho prášku do pečiva Amylon bio, citrónová kôra, vanilkový cukor Amylon bio, štipka soli.
Postup prípravy:
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Kukuričný škrob bio AMYLON 200g
Kukuričný škrob v bio kvalite vhodný na prípravu múčnikov a dezertov.
![Kypriaci prášok do pečiva Amylon 12g Kypriaci prášok do pečiva Amylon 12g](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/polotovary_prisady_na_varenie_a_pecenie/prisady_na_varenie_a_pecenie/107011%20Kypriaci%20prášok%20%20bio%20Amylon%2012g.jpg)
Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g
Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)
![Vanilkový cukor bio Amylon 20g Vanilkový cukor bio Amylon 20g](/data/storage/thumbs/350x270-scaleexpand/images/Sladidla/130105.%20Vanilkový%20cukor%20bio%20Amylon%2020g.jpg)
Vanilkový cukor bio AMYLON 8g
Bio cukor s prísadami. Vanilkový cukor sa používa ako prísada na varenie a pečenie sladkých pochúťok.