výroba a distribúcia nielen biopotravín
menu
košík 0
Celkom: 0,00 
Nakúpte ešte za 50,00 € a získajte dopravu zdarma
Pokračovať do košíka
Nákupný košík je prázdny.

Špaldový koláč s cuketou bez cukru

Dĺžka čítanie: 27 sec.

Prísady:

500g postrúhaných cukiet, 400g BIOMILA špaldovej celozrnnej múky hrubej, 2dl oleja, 2 lyžičky škorice bio, za hrsť hrozienok bio, (najlepšie namočíme cez noc, koláč bude potom sladší),1 prášok do pečiva bio, 2 vajcia.

Postup prípravy:

Cuketu olúpeme a nahrubo  postrúhame. Múku zmiešame s práškom do pečiva, pridáme k nej cuketu a postupne primiešavame všetky ostatné suroviny. Cesto vylejeme na vymastený a pomúčený plech. Pečieme v predhriatej rúre 30 minút pri 200 °C.

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Kypriaci prášok do pečiva Amylon 12g

Kypriaci prášok do pečiva bio AMYLON 12g

Kypriaci prášok do pečiva z vínneho kameňa a z bio kukuričného škrobu (bez fosfátov a iných chemických aditív)

Na objednávku
0,32 
-
+
BIO Škorica mletá Sonnentor 40g

Škorica mletá bio Sonnentor 40 g

Druh Cejlón -intenzívna.

Na objednávku
2,29 
-
+
BIOMILA Hrozienka bio 200g

BIOMILA Hrozienka bio 200g

Sušené ovocie nesírené v bio kvalite.

Na objednávku
1,92 
-
+