Jačmenné cuketové placky

Dĺžka čítania: 21 sec.
Jačmenné cuketové placky

Prísady:

80g celozrnnej jačmennej múky bio, 350g cukety, 1 vajce, 3 strúčiky cesnaku, majorán bio, soľ, slnečnicový olej na pečenie a vyprážanie bio, mleté čierne korenie bio.

Postup prípravy:

Očistenú cuketu nastrúhame, pridáme vajce, rozotretý cesnak, majorán, korenie a zahustíme jačmennou celozrnnou múkou do želanej konzistencie. Osolíme a premiešame. Na panvici jemne pražíme malé placky. 

V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Majorán bio Sonnentor 10g

Majorán bio Sonnentor 10g

Majorán záhradný je úzko spätý s tradičnou slovenskou kuchyňou. Nielen do gúlašu!

Na sklade
2,35 
-
+
Morská soľ jemná 1kg

Morská soľ jemná 1kg

Prírodná morská soľ jemná ručne zbieraná

Na sklade
1,93 
-
+
Korenie čierne mleté bio Sonnentor 50g

Korenie čierne mleté bio Sonnentor 50g

Korenie je viac než kýchací prášok. Šaláty, cestoviny, zelenina, ryby, mäso, syry a ďalšie pokrmy, okoreň si to! 

Na sklade
3,10 
-
+