výroba a distribúcia nielen biopotravín
menu

Farebný šalát so špenátovými špirálami

Dĺžka čítania: 33 sec.

Prísady:

300g BIOMILA špenátových celozrnných špirál, 1 uhorka, 3 paradajky, 3 farebné papriky (červená, zelená, žltá), 1 cibuľa, ocot, olej bio, štipka cukru bio, čierne korenie, 300 g tvrdého syra

Postup prípravy:

Cestoviny uvaríme podľa návodu. Paradajky, cibuľu a uhorku nakrájame na jemné plátky, papriku na tenké rezance. Z octu, oleja, korenia, cukru a trocha vody pripravíme nálev a zmiešame ho so zeleninou a uvarenými špirálami. Syr nastrúhame, prípadne nakrájame na kocky a zamiešame do šalátu. Každú porciu môžeme posypať nakrájanou pažítkou alebo petržlenovou vňaťou.