Dusená cuketa s mandľovou smotanou
Prísady:
8 malých zemiakov, 3 mladé tenké cuketky, mandľová smotana bio, kurkuma bio, slnečnicový olej na tepelnú úpravu bio, morská soľ, bylinkové korenie bio napr. Slnečný bozk.
Postup prípravy:
Očistené, umyté a na kolieska nakrájané zemiaky orestujeme na oleji, podlejeme trochou vody, osolíme a dusíme. Keď sú zemiaky takmer hotové pridáme na kolieska nakrájanú mladú cuketu a ešte dusíme. Prichutíme kurkumou, zahustíme mandľovou smotanou. Podávame s bylinkovým korením, kvetmi kapucínky alebo orestovanou šunkou.
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu
Slnečný bozk bio Sonnentor 40 g
Slnkom prežiarená, rafinovaná zmes korenia a curry. Polievky, mäsové a zeleninové pokrmy získajú tú správnu chuť, intenzívnu farbu ...
Kurkuma bio Sonnentor 40 g
Kurkuma- energizujúca žltá a k tomu vraj prináša šťastie. Doprajte si fascinujúci zážitok marockého večera!
Kulinárska špecialita z mandlí bio EcoMil 200ml
Výborná náhrada smotany, navyše s oveľa nižším energetickým obsahom! Neobsahuje laktózu, lepok, cholesterol a sóju
Zdobenie na zeleninu bio Sonnentor 45g
Koreniaci prípravok so žihľavovými semienkami a psylliom v bio kvalite.