facebook
sk en
košík 0ks / 0.00 €

Recepty

Zelerovo-zelerový šalát

Zelerovo-zelerový šalát

 

Potrebujete:

Olivový olej extra panenský 

Šalátové korenie bio

Vínny ocot kvasný ochutený bazalkou 

 

Prísady

1 buľva zeleru

5 stoniek stopkového zeleru

2 jablká, 1 kávová lyžička umeoctu (alebo vínneho octu)

šťava z 1 citróna

2 lyžice olivového oleja

šalátové korenie bio

hrsť naklíčenej žeruchy

hrsť pekanových orechov

Postup prípravy

Surový buľvový zeler očistíme a nastrúhame na jemnom strúhadle. Stonky zeleru nakrájame nadrobno. Zmes pokvapkáme umeoctom a necháme zaťažené odstáť asi hodinu. Na hrubom strúhadle nastrúhame jablká so šupkou a pridáme ich k zmesi zeleru. Premiešame. Zmes dochutíme šťavou z citróna, 2 lyžičkami olivového oleja a šalátovým korením Bio Sonentor. Servírujeme v miskách, ozdobíme výhonkami žeruchy a pekanovými orechami.

Vaše komentáre

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.   OK