facebook
sk en
košík 0ks / 0.00 €

Recepty

Špargľový krém - polievka

Špargľový krém - polievka

 

Potrebujete:

Slnečnicový olej
Biomila špaldová celozrnná múka hladká
Ryžový krém na varenie a pečenie
Biomila špaldové celozrnné minigrissiny

 

Prísady

1kg očistenej zelenej špargle

1 malá cibuľka

1 mrkva

Slnečnicový olej

BIOMILA Špaldová celozrnná múka hladká

ryžový krém na varenie bio

zázvor mletý bio

bobkový list bio

soľ

Postup prípravy

Na oleji speníme cibuľku, osolíme, zaprášime múkou a pripravíme svetlú zápražku. Zalejeme vodou a vložíme ošúpanú pokrájanú špargľu a 1 ks bobkového listu. Keď je špargľa uvarená, vyberieme bobkový list a rozmixujeme. Podľa potreby dochutíme soľou, zázvorom a zjemníme ryžovým krémom (alebo inou náhradou smotany). Podávame s restovanou mrkvou a pokvapkáme olejom lisovaným za studena.

Tip: dozdobte si polievku v tanieri špaldovými celozrnnými minigrissinami.

Autorka: Ing. Jana Halabrínová ©

Vaše komentáre

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.   OK