facebook
sk en
košík 0ks / 0.00 €

Recepty

Špaldový koláč s ricottou

Špaldový koláč s ricottou

 

Prísady

50 g špaldovej krupice

2 lyžičky bezfosfátového prášku do pečiva

1 lyžička pravej vanilky

1 ricotta alebo tvaroh

60 g masla alebo margarínu

1 veľké vajíčko 

70 až 100 ml agáve sirupu 

2 lyžice citrónovej šťavy

300 až 350 g ovocie podľa výberu

Postup prípravy

Všetky suroviny okrem ovocia dáme do misy a vyšľaháme ručným šľahačom. Potom zľahka pridáme ovocie.Tortovú formu 22 cm alebo menší plech vymastíme maslom a vysypeme kokosovou múčkou, nalejeme cesto a pečieme asi 30 minút na 180 stupňoch. Ak by ste chceli vyšší koláčik, odporúčame formu menšiu, cca 16 cm.

 Za spoluprácu a recept ďakujeme Lenka Mančíková www.zdravepecenie.sk,

styling: Zuzana Haláková

foto: Lucia Hô-Chí

Vaše komentáre

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.   OK