facebook
sk en
košík 0ks / 0.00 €

Recepty

Špaldové cestoviny s rajčinovou omáčkou

Špaldové cestoviny s rajčinovou omáčkou

 

Potrebujete:

Biomila špaldové celozrnné špirály
Sonnentor bazalka sušená
Kulinárska špecialita z kokosu - náhrada smotany
Biomila bazalkové pšeničné špirály

 

Prísady

300g BIOMILA celozrnných špaldových špirál (prípadne iných cestovín)

6 stredne veľkých čerstvých rajčín

1 ČL sušenej bazalky bio

2 PL olivového oleja bio

4 strúčiky cesnaku

morská soľ

mleté čierne korenie

4 PL kyslej pochúťkovej smotany (môžeme nahradiť rastlinnou náhradou smotany z mandlí, alebo kokosu)

čerstvá bazalka

Postup prípravy

Cestoviny uvaríme podľa návodu. Rajčiny nakrájame na kúsky, cesnak tiež. Jemne spolu orestujeme na oleji, osolíme a okoreníme, pridáme čerstvú alebo sušenú bazalku. Po chvíľke odstavíme. Zjemníme kyslou smotanou a pridáme listy čerstvej bazalky. Zmes dobre premiešame s cestovinami. Môžeme ozdobiť lístkami čerstvej bazalky.

Vaše komentáre

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.   OK