facebook
sk en
košík 0ks / 0.00 €

Recepty

Slané špaldové pečivo - mandličky

Slané špaldové pečivo - mandličky

 

Potrebujete:

Biomila špaldová celozrnná múka hladká 

Biomila celozrnná pšeničná múka hladká 

Morská soľ jemná 

Prísady

250g BIOMILA špaldovej celozrnnej múky hladkej

250g masla

1 vajce

morská soľ

sezam bio

mandle

200g tvrdého syra

Postup prípravy

Z múky, najemno nastrúhaného tvrdého syra a masla vypracujeme cesto, ktoré na pomúčenej doske rozvaľkáme na hrúbku 0,5cm. (Ak by bolo príliš mäkké, dáme ho na chvíľu do chladničky stuhnúť). Z cesta vykrajujeme pomúčenou formičkou slzičky alebo iné drobné tvary pečiva. Poukladáme na plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom, zľahka posolíme a posypeme sezamom prípadne môžeme uložiť mandľu. Pečieme pri 180°C iba asi 5 minút.

Tip: keďže pečenie ide rýchlo, odporúčame mať pripravených viac plechov pred začatím pečenia.

Vaše komentáre

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.   OK