VYBERTE SI KATEGÓRIU

Polievka z bielej fazule

Polievka z bielej fazule
Dátum 28.06.2019

PRÍSADY

1 konzerva bielej fazule
1 ryžový krém na varenie (ako náhrada smotany na varenie)
1 PL špaldovej celozrnnej múky
mleté čierne korenie
soľ
majoránka (2 porcie)

POSTUP PRÍPRAVY

Fazuľu z konzervy zlejeme, prepláchneme vodou a pomixujeme. Fazuľu vložíme do hrnca, pridáme korenie. V troche ryžového krému  nahladko rozmiešame múku, pridáme zvyšný krém a vlejeme do hrnca k fazuli. Za stáleho miešania necháme zovrieť, varíme do zhustnutia, podľa potreby rozriedime mliekom alebo vodou a ešte povaríme. Dochutíme majoránkou a dosolíme. Táto krémová fazuľová polievka zasýti a zahreje aj v chladných dňoch.

NÁŠ TIP

Tip autorky: Pred podávaním ozdobte kúskom zrelého syra a prelejte olivovým olejom, takto obyčajná polievka získa šarm a spoľahlivo zdravo zasýti.
Text © Maja Kadlečíková, novinárka, poetka a cestovateľka.
VAŠE KOMENTÁRE (0)
PRIDAŤ KOMENTÁR
Váš e-mail nebude publikovaný

Tieto stránky využívajú cookies. Ich ďalším používaním súhlasíte s využívaním cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť nastavením svojho internetového prehliadača.

SÚHLASÍM ODMIETNUŤ