Farebný cestovinový šalát
Prísady:
300g BIOMILA špaldových trojfarebných špirál, 1 šalátová uhorka, 2 paradajky, 3 farebné papriky, syr tofu, 1 menší pór (alebo ružičky karfiolu), 1 konzerva tuniaka v oleji, morská soľ, mleté čierne korenie, olivový olej bio.
Postup prípravy:
Cestoviny uvaríme podľa návodu, najlepšie al dente. Odkvapkané cestoviny zmiešame s nakrájanou zeleninou a tuniakom. Osolíme, okoreníme podľa chuti a zmiešame s olivovým olejom. Podávame vychladené.
Náš tip:
Farebné papriky narýchlo orestujeme na kvapke oleja a posypeme bylinkovým korením. (Vyššie využitie vitamínov rozpustných v tukoch v organizme, lepšia stráviteľnosť).
V tomto recepte sú použité tieto výrobky z nášho E-shopu

Korenie čierne mleté bio Sonnentor 50g
Korenie je viac než kýchací prášok. Používa sa na ochutenie polievok, omáčok, na mäso,...
Na sklade
2,82 €