VYBERTE SI KATEGÓRIU

Lahodná paštrnáková polievka s tarhoňou

Lahodná paštrnáková polievka s tarhoňou
Dátum 20.01.2019

PRÍSADY

3 lyžice slnečnicového oleja

1 veľká cibuľa

2 strúčiky cesnaku

1 veľký zemiak

600 až 900 g paštrnáku

jablko

4 lyžice BIOMILA špaldovej tarhone

1,5 l zeleninového vývaru-bujón bio

2 lyžice citrónovej šťavy

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji popražíme pokrájanú cibuľu, cesnak, pridáme zemiak a paštrnák a spolu popražíme asi 5 minút. Pridáme pokrájané jablko, tarhoňu, ochutíme. Dolejeme vývar a varíme, kým zelenina nezmäkne. Potom celé rozmixujeme. Podávame s vysušeným chlebom (v rúre na sucho), na masle opraženými jablkami alebo opraženou cibuľkou.

VAŠE KOMENTÁRE (0)
PRIDAŤ KOMENTÁR
Váš e-mail nebude publikovaný

Tieto stránky využívajú cookies. Ich ďalším používaním súhlasíte s využívaním cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako cookies používame a ako ich používanie môžete odmietnuť nastavením svojho internetového prehliadača.

SÚHLASÍM ODMIETNUŤ