facebook
sk en
košík 0ks / 0.00 €

Recepty

Pšeno s pečeným jabĺčkom

Pšeno s pečeným jabĺčkom

 

Potrebujete:

Pšeno bio 

Kokosový olej dezodorizovaný

Prehrievajúci med so zázvorom 

Biomila sušené jablká 

 

Prísady

250 g pšena bio

med

mletá škorica

štipka soli

2 čerstvé jablká

olej

sušené jablká

Postup prípravy

Pšeno pripravíme podľa návodu, do hotového vmiešame 2 polievkové lyžice oleja a med. Jablká očistíme, nakrájame na mesiačiky a krátko dozlatista opečieme na oleji, čím sa zvýši ich prirodzená sladkosť.
Pšeno servírujeme v miske, ozdobíme pečenými, alebo aj sušenými jabĺčkami a pred podávaním posypame mletou škoricou.
Tip: Namiesto oleja vyskúšajte na opečenie jabĺčka prepustené maslo ghí.

Text a foto © Maja Kadlečíková

 

 

Vaše komentáre

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.   OK