facebook
sk en
košík 0ks / 0.00 €

Recepty

Naklíčená Alfalfa s pečivom

Naklíčená Alfalfa s pečivom

 

Potrebujete:

Alfalfa na nakličovanie 

Pohánka nelúpaná

Žerucha na nakličovanie 

 

Prísady

Naklíčené semienka lucerny - alfalfa

maslo

celozrnné pečivo

(Naklíčiť možno tiež pohánku nelúpanú, žeruchu a iné vhodné semienka)

Postup prípravy

Semená lucerny prepláchneme, dáme naklíčiť (rozvrstvíme do priesvitného pohára, alebo misky, či sitka a udržujeme vo vlhku - prelejeme vodou aspoň 2x denne, nesmie však vo vode stáť), až kým nám nevyrastú klíčky plné energie (o 3-4 dni). Podávame napríklad na celozrnnom pečive s maslom, alebo s tvarohovou nátierkou. Klíčkami môžete tiež ozdobiť svoje obľúbené jedlo.

Vaše komentáre

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.   OK