facebook
sk en
košík 0ks / 0.00 €

Recepty

Kuracie medailóniky s bio natural ryžou

Kuracie medailóniky s bio natural ryžou

 

Prísady

Kuracie rezne

paradajkové pyré

morská soľ

čierne korenie

provensálske korenie bio

cesnak

pór

šampiňóny

kapia

rastlinný olej

ryža dlhozrnná natural bio

šťava z jedného citróna

Postup prípravy

Kuracie rezne si naporciujeme medailóniky, ktoré nasolíme. Zo zohriateho paradajkového pyré, s trochou oleja, morskej soli, čierneho korenia, cesnaku a provensálskeho korenia si pripravíme pác. Mäso by sa malo marinovať najlepšie deň vopred.

Na kvapke oleja orestujeme šampiňóny a červenú papriku, pridáme nakrájaný pór, soľ a citrónovou šťavou. Odložíme bokom.

Na oleji najprv sprudka orestujeme mäso a následne mierne dopekáme. Mäso vyberieme, do výpeku vložíme zvyšky marinády, pridáme trocha vody a redukujeme. Môžeme naspäť vložiť mäso. Podávame s ryžou natural pripravenou podľa návodu (pomer ryža:voda - 1:2,5; cca 40min.)

Vaše komentáre

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.   OK