facebook
sk en
košík 0ks / 0.00 €

Recepty

Jemná pohánková nátierka

Jemná pohánková nátierka

 

Prísady


250 ml mlieka

110g pohánkovej krupice bio

1 tvaroh

1 smotanový syr

1 biely jogurt

2 strúčiky cesnaku

1 väčšia cibuľa

čierne korenie

soľ

citrónová šťava

Postup prípravy

Z mlieka a krupice uvaríme hustejšiu kašu. Vymiešame tvaroh so smotanovým syrom a jogurtom, zriedime citrónovou šťavou, pridáme roztlačený cesnak a nadrobno nakrájanú cibuľu.
Náš tip:

Namiesto pohánkovej krupice bio možno použiť aj pohánkové krúpy bio, nátierku ešte zjemníme mixérom.

Vaše komentáre

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.   OK