facebook
sk en
košík 0ks / 0.00 €

Recepty

Jačmenný pilaf

Jačmenný pilaf

 

Prísady

300g namočeného jačmeňa bio

400g šampiňónov

2 cibule

8 lyžíc olivového oleja bio

cca 1000 ml vývaru bio

morská soľ

korenie

Postup prípravy

Na panvici s 1/2 oleja podusíme pokrájané šampiňóny do zmäknutia a zľahka osolíme. Na zvyšnom oleji podusíme pokrájanú cibuľu do sklovita. Pridáme napučaný jačmeň a dusíme. Primiešame šampiňóny a všetko zalejeme polovicou vývaru, osolíme, okoreníme, prikryjeme a pečieme asi 30 min. v stredne vyhriatej rúre. Pridáme zostávajúci vývar a dusíme, pokiaľ sa tekutina nevsiakne.

Vaše komentáre

Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.   OK